Новина

2016-03-14 - EUROCASES или КАК СЪДЕБНИТЕ РЕШЕНИЯ НА ВОДЕЩИ ЕВРОПЕЙСКИ ЮРИСДИКЦИИ МОГАТ ДА ОБОГАТЯТ ВАШИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ?

АПИС АКАДЕМИЯ организира обучителен курс за работа с новия продукт EUROCASES

на 17.03.2016 г. от 16.00 ч. в залата на ул. “Граф Игнатиев” 7А, 5-ти ет.

Темата е: “Как съдебните решения на водещи европейски юрисдикции могат да обогатят Вашия професионален опит?

  • EUROCASES е многоезична правноинформационна система, предоставяща достъп до съдебната практика на водещите европейски юрисдикции по прилагането на правото на Европейския съюз. Услугата осигурява възможност на юриста да се запознае с аргументите на свои колеги и с мотивите на съдии от други държави членки при решаване на правни казуси, изискващи прилагането или цитирането на нормите на европейските договори, регламенти и директиви и на задължителната практика на Съда на ЕС в Люксембург.
  • EUROCASES дава конкурентно предимство на потребителите като предоставя бърз и лесен достъп до допълнителна информация и ползване на професионален опит от други европейски практики.
  • Ще бъдат посочени подходящи примери на съдебна практика на други държави членки на ЕС по прилагане на европейските нормативни актове свързани с провеждането на обществени поръчки и облагането с ДДС.

В програмата сме предвидили и минути за свободна дискусия на чаша вино.

Участието е безплатно.

Местата в залата са ограничени. Необходимо е да потвърдите участието си на тел.: 02/ 988 35 48, 988 35 41 или тук.

Програмата можете да видите тук.

 

Съкратен вариант на лекцията на доц. д.ю.н. Атанас Семов от проведения семинар "Приложение на правото на Европейския съюз в българската съдебна практика" ни беше предоставен любезно от лектора за публикуване на сайта на АПИС – моля кликнете тук, за да отворите публикацията.  

Всички новини