АПИС получи наградата на СЮБ за „Партньор на годината“

19 април 2012

 

Съюзът на юристите в България отличи АПИС с наградата „Партньор на годината" за активно участие и съдействие в организацията и провеждането на различни семинари и други форуми. Предходната година същото отличие бе дадено на Представителството на Европейската комисия в България.

Наградата бе връчена на управителя на АПИС Васил Христович лично от Председателя на СЮБ - конституционния съдия Владислав Славов - на традиционното тържествено събрание в залата на Съюза на юристите по повод Деня на Конституцията и юриста.

Официални гости на честването бяха вицепрезидентът Маргарита Попова, министърът на правосъдието Диана Ковачева, председателят на Върховния касационен съд проф. Лазар Груев, както и представители на ВСС, ВАС, Съюза на съдиите в България, Асоциацията на прокурорите, Нотариалната камара.

Следвайки установената вече традиция, АПИС награди нотариус Красимир Кантарджиев за високи професионални постижения в областта на правото. Наградата е безплатен едногодишен абонамент за уеб версията на правно-информационните системи АПИС Право и Евро Право.