АПИС получи наградата на СЮБ за „Партньор на годината“

19 април 2012

 

Съюзът на юристите в България отличи АПИС с наградата „Партньор на годината" за активно участие и съдействие в организацията и провеждането на различни семинари и други форуми. Предходната година същото отличие бе дадено на Представителството на Европейската комисия в България.

Наградата бе връчена на управителя на АПИС Васил Христович лично от Председателя на СЮБ - конституционния съдия Владислав Славов - на традиционното тържествено събрание в залата на Съюза на юристите по повод Деня на Конституцията и юриста.

Официални гости на честването бяха вицепрезидентът Маргарита Попова, министърът на правосъдието Диана Ковачева, председателят на Върховния касационен съд проф. Лазар Груев, както и представители на ВСС, ВАС, Съюза на съдиите в България, Асоциацията на прокурорите, Нотариалната камара.

Следвайки установената вече традиция, АПИС награди нотариус Красимир Кантарджиев за високи професионални постижения в областта на правото. Наградата е безплатен едногодишен абонамент за уеб версията на правно-информационните системи АПИС Право и Евро Право.

 
 
 
 
 

Още новини

07 юли 2020

Коментар за намалената ДДС ставка от адв. Райков и адв. Бобева, Ърнст и Янг

С любезното съдействие на авторите, АПИС публикува най-новия коментар "Прилагане на намаленa 9% ДДС ставка за стоки и нови категории услуги" на адв. Милен Райков, управляващ съдружник, и адв. Боряна Бобева, мениджър, в Адвокатско съдружие „Ърнст и Янг“.

25 юни 2020

Важно решение на Съда на ЕС по преюдициално запитване от български съд

Съдът на ЕС постанови, че не се допуска национална съдебна практика, според която работодателят не дължи обезщетение за неизползван платен годишен отпуск на работника за периода от незаконното му уволнение до възстановяването му на работа.

20 май 2020

Уебинар за интеграцията на фирмените бази данни на АПИС с платформата Salesforce Customer 360

Уебинарът „Customer 360: Съберете цялата информация за клиентите си на едно място“ ще се проведе на 27 май, сряда, от 15:00 ч.