АПИС получи наградата на СЮБ за „Партньор на годината“

19 април 2012

 

Съюзът на юристите в България отличи АПИС с наградата „Партньор на годината" за активно участие и съдействие в организацията и провеждането на различни семинари и други форуми. Предходната година същото отличие бе дадено на Представителството на Европейската комисия в България.

Наградата бе връчена на управителя на АПИС Васил Христович лично от Председателя на СЮБ - конституционния съдия Владислав Славов - на традиционното тържествено събрание в залата на Съюза на юристите по повод Деня на Конституцията и юриста.

Официални гости на честването бяха вицепрезидентът Маргарита Попова, министърът на правосъдието Диана Ковачева, председателят на Върховния касационен съд проф. Лазар Груев, както и представители на ВСС, ВАС, Съюза на съдиите в България, Асоциацията на прокурорите, Нотариалната камара.

Следвайки установената вече традиция, АПИС награди нотариус Красимир Кантарджиев за високи професионални постижения в областта на правото. Наградата е безплатен едногодишен абонамент за уеб версията на правно-информационните системи АПИС Право и Евро Право.

 
 
 
 
 

Още новини

21 септември 2021

Решение на Съда на ЕС по запитване от България относно облагането с ДДС на медийни услуги

Предмет на тълкуване са разпоредби от Директивата за ДДС относно правото на данъчен кредит

10 септември 2021

Решение на Съда на ЕС по преюдициално запитване от България във връзка с искове за неудовлетворени вземания на „Топлофикация“ и „ЧЕЗ“

Производството е инициирано във връзка с искове, предявени от „Топлофикация София“, „ЧЕЗ Електро България“ и дружество за събиране на прехвърлени задължения, срещу физически лица, които не са били намерени на адресите си, за да им бъдат връчени издадените заповеди за изпълнение.

03 септември 2021

Бърз достъп до продуктите EuroCases и Tax & Financial Standards през АПИС Уеб

Вече можете да получите лесен достъп до многоезичните информационни услуги на АПИС - EuroCases и Tax & Financial Standards, чрез бързите връзки, които добавихме на началната страница в АПИС Уеб.