Добре дошли на новия сайт на АПИС

23 юли 2018

На 23 юли 2018 г. стартира обновеният сайт на АПИС. В навечерието на 30-годишния юбилей от основаването на фирмата, имаме удоволствието да зарадваме всички наши почитатели с изцяло нова визия и модерен дизайн. Новият сайт е еднакво удобен и адаптиран за ползване както от настолен компютър, така и от мобилно устройство – смартфон или таблет. По този начин се стремим да откликнем на съвременните потребности на нашите клиенти и на всички останали посетители на сайта за бързина и удобство при предоставянето на информация за нашата компания и предлаганите от нея продукти и услуги.

Важна информация:

Досегашният сайт на АПИС ще продължи да бъде достъпен за известен период от време на адрес: https://old.apis.bg/. Публичният достъп до публикуваните на него годишни финансови отчети обаче ще се запази и след окончателното му затваряне.

Още новини

12 юли 2021

Последни изменения в рамката за счетоводно и финансово отчитане

В OB L 234, 2.07.2021 г. е публикуван Регламент (ЕС) 2021/1080 на Комисията от 28 юни 2021 г., с който са приети изменения в някои международни счетоводни стандарти (МСС) и международни стандарти за финансовo отчитане (МСФО).

25 юни 2021

Запис от интервю във връзка с новите изисквания за облагане с ДДС на електронните продажби

От 1 юли 2021 г. влизат в сила новите правила за облагане с ДДС на дистанционните продажби на стоки. Васил Василев - част от екипа на АПИС по разработването на финансови информационни системи, представя основните акценти от изменията в интервю за eCommerce Academy.

15 юни 2021

Семинар по проект CrossJustice относно правата на заподозрените и обвиняемите в наказателния процес

На 23 юни 2021 г. от 9:30 ч. АПИС Европа организира, със съдействието на Националния институт на правосъдието (НИП), семинар „Правата на заподозрените и обвиняемите в наказателния процес съгласно европейската и националната уредба – представяне на информационната платформа CrossJustice“.