За счетоводители, финансисти и одитори - специални пакетни предложения от АПИС

19 ноември 2021

Предлагаме на Вашето внимание специални предложения за годишен абонамент за информационните системи на АПИС, структурирани в пакети и предназначени за ползване от финансисти, счетоводители, одитори и др. специалисти. Продуктите в пакетните предложения могат да бъдат ползвани на десктоп или в WEB вариант от до 3 едновременни потребители.

В допълнение те са интегрирани и с услугата Link Detector – софтуерен инструмент за интернет браузърите и Microsoft Word, който АПИС предоставя безплатно за улеснение на всички, които ползват информация в интернет пространството.

Можете да заявите свободен демонстрационен достъп за 24 часа към пакетите, като потвърдите тук. Наш представител ще се свърже с Вас!

Подробно описание на пакетите АПИС СТАРТ, АПИС ЕКСПЕРТ и АПИС ПРОФЕСИОНАЛИСТ с включената във всеки от тях информация и преференциалните цени за ползване, можете да намерите тук.

Предложенията са валидни до 31 декември 2021 г.

За допълнителна информация, моля да се свържете с нас на тел.: 029804827 и 029239800, или да ни пишете на e-mail: [email protected]