САК поднови договора за ползване на правните информационни системи АПИС Право и АПИС Практика от членовете на Колегията

29 декември 2021

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че Софийската адвокатска колегия (САК) отново сключи договор с фирма АПИС за БЕЗПЛАТНО ползване от членовете на Колегията през 2022 г. на онлайн (уеб) версията на правните информационни системи АПИС ПРАВО и АПИС ПРАКТИКА.

Сключеният договор първоначално включва 1000 акаунта за достъп до АПИС.

Членове на Колегията, които желаят да ползват продуктите на АПИС, следва да се регистрират, независимо дали са били ползватели на системите досега, след което ще получат потребителско име и парола за достъп.

Линкът за регистрация (публикуван на сайта на САК) е:  https://www.sak-sas.bg/bg/electronic-apis-siela-2022

ВАЖНО: Досегашните ползватели следва да имат предвид, че ако не направят изискваната съгласно договора със САК нова регистрация, техният достъп до продуктите ще бъде прекратен в края на януари и ще може да бъде възобновен едва след извършването на регистрацията!

За всички останали продукти, които не са включени в обхвата на Договора, АПИС ще предостави на членовете на САК не по-малко от 30 % отстъпка от цената по действащата към момента на заявката ценова листа.

Условията за предоставяне на отстъпки за ползване на допълнителни продукти можете да видите тук.

Уважаеми колеги,

всеки от Вас, който желае да се възползва от възможността да работи с правните информационни системи на АПИС, може да получи допълнителна информация на телефон 02/980 48 27 или 02/923 98 00.

С пожелание за здраве и успешна Нова година!

 АПИС Европа АД
W: www.apis.bg
@: [email protected]
T: +359 2 9804827

Още новини

20 януари 2022

Пълен видео запис от уебинара по въпроси на международното частно право

С любезното съгласие на лектора - доц. Васил Пандов, АПИС предоставя до 31.01.2022 г. свободен достъп до пълния видео запис от проведения на 20 януари уебинар на тема „Актуални проблеми на международната компетентност по потребителски дела и по спорове относно международен въздушен превоз на пътници и багаж“.

18 януари 2022

АПИС ще излъчи на живо уебинара по въпроси на международното частно право

Уебинарът „Актуални проблеми на международната компетентност по потребителски дела и по спорове относно международен въздушен превоз на пътници и багаж“ ще се излъчва на живо в You Tube канала на АПИС на 20 януари 2022 г. от 14:00 ч.

10 януари 2022

АПИС организира уебинар по международно частно право

На 20 януари 2022 г. от 14:00 ч. ще се проведе уебинар на тема „Актуални проблеми на международната компетентност по потребителски дела и по спорове относно международен въздушен превоз на пътници и багаж“. Лектор ще бъде доц. д-р Васил Пандов от СУ „Св. Климент Охридски“.