САК поднови договора за ползване на правните информационни системи АПИС Право и АПИС Практика от членовете на Колегията

29 декември 2021

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че Софийската адвокатска колегия (САК) отново сключи договор с фирма АПИС за БЕЗПЛАТНО ползване от членовете на Колегията през 2022 г. на онлайн (уеб) версията на правните информационни системи АПИС ПРАВО и АПИС ПРАКТИКА.

Сключеният договор първоначално включва 1000 акаунта за достъп до АПИС.

Членове на Колегията, които желаят да ползват продуктите на АПИС, следва да се регистрират, независимо дали са били ползватели на системите досега, след което ще получат потребителско име и парола за достъп.

Линкът за регистрация (публикуван на сайта на САК) е:  https://www.sak-sas.bg/bg/electronic-apis-siela-2022

ВАЖНО: Досегашните ползватели следва да имат предвид, че ако не направят изискваната съгласно договора със САК нова регистрация, техният достъп до продуктите ще бъде прекратен в края на януари и ще може да бъде възобновен едва след извършването на регистрацията!

За всички останали продукти, които не са включени в обхвата на Договора, АПИС ще предостави на членовете на САК не по-малко от 30 % отстъпка от цената по действащата към момента на заявката ценова листа.

Условията за предоставяне на отстъпки за ползване на допълнителни продукти можете да видите тук.

Уважаеми колеги,

всеки от Вас, който желае да се възползва от възможността да работи с правните информационни системи на АПИС, може да получи допълнителна информация на телефон 02/980 48 27 или 02/923 98 00.

С пожелание за здраве и успешна Нова година!

 АПИС Европа АД
W: www.apis.bg
@: [email protected]
T: +359 2 9804827