АПИС организира уебинар по международно частно право

10 януари 2022

АПИС организира уебинар на тема „Актуални проблеми на международната компетентност по потребителски дела и по спорове относно международен въздушен превоз на пътници и багаж“. Форумът ще се проведе във виртуалната зала на АПИС в платформата Zoom на 20 януари 2022 г. от 14:00 ч.

Лектор:

Доц. д-р Васил Пандов преподавател по Международно частно право в Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“

Освен двете лекции по темата на уебинара, програмата включва и представяне на най-новия модул в продукта АПИС Процедури: „Семейно право – специфични и международни аспекти. Само сега, до 31 януари 2022 г., АПИС Процедури се предлага на специална цена с 33% отстъпка по случай 33 години от основаването на компанията.

Участието в уебинара е напълно безплатно и изисква само регистрация.

Желаещите да участват, могат да се регистрират тук.

В рамките на 48 часа преди началото на събитието регистрираните участници ще получат линк за достъп до виртуалната зала на семинара в платформата Zoom, като след съответната лекция ще имат възможност да задават въпроси на лектора.

Поради ограничения обем на виртуалната зала (до 100 участници), семинарът ще бъде излъчен на живо в социалните мрежи на АПИС. Моля да имате предвид, че този начин за проследяване на събитието не позволява задаване на въпроси и участие в дискусиите.

За допълнителни въпроси и уточнения можете да се обадите на телефон: 02 / 980-48-27 и 02 / 923-98-00.