АПИС организира уебинар по международно частно право

10 януари 2022

АПИС организира уебинар на тема „Актуални проблеми на международната компетентност по потребителски дела и по спорове относно международен въздушен превоз на пътници и багаж“. Форумът ще се проведе във виртуалната зала на АПИС в платформата Zoom на 20 януари 2022 г. от 14:00 ч.

Лектор:

Доц. д-р Васил Пандов преподавател по Международно частно право в Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“

Освен двете лекции по темата на уебинара, програмата включва и представяне на най-новия модул в продукта АПИС Процедури: „Семейно право – специфични и международни аспекти. Само сега, до 31 януари 2022 г., АПИС Процедури се предлага на специална цена с 33% отстъпка по случай 33 години от основаването на компанията.

Участието в уебинара е напълно безплатно и изисква само регистрация.

Желаещите да участват, могат да се регистрират тук.

В рамките на 48 часа преди началото на събитието регистрираните участници ще получат линк за достъп до виртуалната зала на семинара в платформата Zoom, като след съответната лекция ще имат възможност да задават въпроси на лектора.

Поради ограничения обем на виртуалната зала (до 100 участници), семинарът ще бъде излъчен на живо в социалните мрежи на АПИС. Моля да имате предвид, че този начин за проследяване на събитието не позволява задаване на въпроси и участие в дискусиите.

За допълнителни въпроси и уточнения можете да се обадите на телефон: 02 / 980-48-27 и 02 / 923-98-00.

Още новини

01 септември 2022

Ново! АПИС Строй – първото уеб базирано софтуерно решение за изготвяне на актове и протоколи по време на строителството

АПИС Строй – актове и протоколи е най-новият уникален продукт на АПИС без аналог на българския пазар

31 август 2022

Ново издание на „Етюди за правото и информацията“

На книжния пазар вече е достъпно второто преработено, разширено и допълнено издание на „Етюди за правото и информацията, или Законовите двери в полето на Правото“ на доц. д-р Орлин Радев. Книгата е на Издателство „Сиби“, като финансова подкрепа за нейното издаване бе оказана от АПИС.

09 август 2022

Последни изменения в Кодекса на труда, в сила от 1.08.2022 г.

В ДВ, бр. 62 от 5.08.2022 г. е обнародван Закона за изменение и допълнение на Кодекса на труда, с който се транспонират директиви на ЕС, касаещи трудовите права на работниците и служителите.