САК поднови договора за ползване на АПИС от членовете на Колегията

17 януари 2023

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че е сключен договорът между Софийската адвокатска колегия (САК) и фирма АПИС за БЕЗПЛАТНО ползване от членовете на Колегията през 2023 г. на уеб версията на правните информационни системи АПИС ПРАВО и АПИС ПРАКТИКА, като тази година е добавен и продуктът ЕВРО ПРАВО.

Членове на Колегията, които желаят да ползват през 2023 г. продуктите на АПИС, следва да се регистрират, независимо дали досега са били или не са били ползватели на системите, след което ще получат потребителско име и парола за достъп.

Указания как да се направи регистрация са публикувани на сайта на САКhttps://www.sak-sas.bg/bg/news/formulyar-izbor-na-pravno-informacionna-sistema-dostpen-prez-zakrita-sekciya-na-saita-na-sak.

ВАЖНО: Досегашните ползватели следва да имат предвид, че ако не направят изискваната нова регистрация, техният достъп до продуктите ще бъде прекратен в края на януари и ще може да бъде възобновен едва след извършването на регистрацията!

За всички останали продукти, които не са включени в обхвата на договора, АПИС ще предостави на членовете на САК не по-малко от 30% отстъпка от цената по действащата към момента на заявката ценова листа.

Уважаеми колеги,

всеки от Вас, който желае да се възползва от възможността да работи с правните информационни системи на АПИС, може да получи допълнителна информация на телефон 02/980 48 27 или 02/923 98 00.

С пожелание за здраве и успешна Нова година!