Свободен 24-часов достъп до АПИС Право

18 януари 2023

Научете кои са последните изменения в законодателната уредба и улеснете работата си в правната и финансово-счетоводната сфера с продуктите на АПИС Европа!

Предлагаме на Вашето внимание възможност за свободен 24-часов достъп до базовата правно-информационна система АПИС Право. Регистрирайте се ТУК и ще получите веднага имейл с потребителско име и парола за вход в онлайн платформата https://web.apis.bg/. По този начин ще можете да изпробвате пълните фунционалности на продукта АПИС Право за срок от 24 часа от първото Ви влизане в системата. Периодът за ползване на свободния достъп е до 20 февруари 2023 г.

В АПИС Право ще намерите актуалните текстове на нормативните актове с включени в тях последните изменения, предишни редакции, дати на влизане в сила на разпоредбите и нагледно отразяване на промените в текстовете. Включена е и съдебна практика на ВКС, ВАС и Европейския съд по правата на човека, анотации на статии и коментари от специализирани издания в областта на правото и финансите.

Възползвайте се и от специалните ни предложения за годишен абонамент за финансовите информационни системи на АПИС, като изберете според Вашите индивидуални потребности между трите предлагани пакета - ТУК. Така ще разполагате през цялата година с богат набор от експертни разработки по актуалните въпроси в данъчно-осигурителната материя, изчислителни алгоритми, формуляри с възможност за автоматизирано попълване и много други полезни материали.

В допълнение Ви предоставяме за свободно ползване и текста на тематичната разработка от АПИС Финанси - "Промени в данъчното законодателство, в сила от 1.01.2023 г.", в която подробно са разгледани последните изменения в ДОПК, ЗДДС, ЗКПО, ЗДДФЛ и ЗАДС - ТУК.

За допълнителна информация относно продуктите на АПИС можете да се свържете с нас на тел.: 02/980 48 27 и 02/923 98 00, или да ни пишете на e-mail: [email protected].