Специална промоционална цена за първите 100 билета за Balkan eCommerce Summit 2024

08 ноември 2023
Balkan eCommercer  

За втора поредна година София ще бъде домакин на най-голямото eCommerce събитие на Балканите - Balkan eCommerce Summit 2024, което ще се проведе на 4-ти -и 5-ти април 2024 г. в зала "Арена София". Организаторът Никола Илчев от eCommerce Academy обещава впечатляваща програма с поглед към новите перспективи в електронната търговия в региона на Балканите.

Очакват се над 2000 гости, 150 изложители в експо зоната и 20 лектори от цял свят. Целта е да се създаде основа за ускорено развитие и създаване на партньорства между eCommerce бизнесите в Балканския регион. Предоставя се уникална възможност за всички участници да се свържат и обменят опит с представители от Балканите и Централна Европа, без да се налага да пътуват до всяка страна поотделно.

Регистрацията вече е отворена, а първите 100 билета се предлагат на специална промоционална цена. Това ще даде възможност на първите регистрирали се да се възползват срещу символична цена от пълен достъп до двудневната програма на събитието, обяд, напитки и ексклузивно парти след първия ден.

Можете да намерите повече информация за събитието и да закупите билети на: https://balkanecommerce.com/.