Балкански онлайн форум за електронна търговия

22 март 2024

На 4-ти и 5-и април 2024 г. София отново ще бъде столица на електронната търговия. Balkan eCommerce Summit организира двудневно събитие, в което ще вземат участие международни лектори от Meta, Microsoft, TikTok, Pazaruvaj, Geopost, Veriteer, The Marketer, Frankly, Generation Y и други.

Организаторите очакват събитието да се превърне в най-интензивният нетуъркинг в електронната търговия, който ще събере на едно място  водещи компании и експерти от Балканите и извън тях, предоставяйки възможност за контакт на живо, обмен на идеи и знания, а впоследствие и реални онлайн партньорства.

Основната програма включва сесии по теми като маркетинг, изкуствен интелект, пазари и др., а към нея ще има и допълнителни по-малки формати.  В обширна експо зона участниците ще имат възможност да направят контакти с доставчици на услуги за онлайн бизнес, както и с представители на някои от най-големите онлайн магазини и пазари на Балканите.

Специално приложение ще дава информация за всички регистрирани гости, техните фирми, контакти и възможност за организиране на онлайн срещи с всеки един от тях.

Повече информация за събитието можете да прочетете в бюлетина на Balkan eCommerce Summit.