АПИС стартира нова мобилна услуга

12 септември 2011

Новата услуга на АПИС - АПИС Mobile - осигурява непрекъснат 24-часов достъп от мобилен телефон до българското законодателство, съдебната практика, Търговския регистър и Регистър Булстат.

АПИС Mobile е специално пригоден за ползване от мобилни апарати, както такива със сензорен дисплей (тъчскрийн), така и от телефони с джойстик. Услугата дава пълен достъп до най-същественото съдържание на продукта АПИС Право, както и до базите данни на Търговския регистър и Регистър Булстат, съдържащи се в продукта АПИС Регистър+.

Услугата е безплатна за всички настоящи абонати на продуктите АПИС Право Уеб и/или АПИС Регистър+ Уеб, с актуализация след всеки брой на ДВ и всеки ден за данните от Търговския регистър, които могат да я използват като въведат на сайта http://m.apis.bg/ същите потребителско име и парола, които използват за вход в уеб системите на АПИС.

За да получите парола за 24-часов безплатен достъп до АПИС Mobile, моля, обадете се на тел.: 02/ 923 98 00, 988 35 41 или се свържете с нашия регионален представител, чийто телефон ще намерите тук.

 

Още новини

21 септември 2021

Решение на Съда на ЕС по запитване от България относно облагането с ДДС на медийни услуги

Предмет на тълкуване са разпоредби от Директивата за ДДС относно правото на данъчен кредит

10 септември 2021

Решение на Съда на ЕС по преюдициално запитване от България във връзка с искове за неудовлетворени вземания на „Топлофикация“ и „ЧЕЗ“

Производството е инициирано във връзка с искове, предявени от „Топлофикация София“, „ЧЕЗ Електро България“ и дружество за събиране на прехвърлени задължения, срещу физически лица, които не са били намерени на адресите си, за да им бъдат връчени издадените заповеди за изпълнение.

03 септември 2021

Бърз достъп до продуктите EuroCases и Tax & Financial Standards през АПИС Уеб

Вече можете да получите лесен достъп до многоезичните информационни услуги на АПИС - EuroCases и Tax & Financial Standards, чрез бързите връзки, които добавихме на началната страница в АПИС Уеб.