Ползване от вкъщи на уеб продуктите на АПИС

11 март 2020

Отчитайки усложнената епидемична обстановка в страната и вероятността на много от служителите в организациите да се наложи да работят от вкъщи, АПИС реши да предостави на потребителите на настолната (десктоп) версия на информационните системи допълнителната възможност да ползват свободен демонстрационен достъп до WEB версията на продуктите до 13 май 2020 г.

WEB версията на модулите предлага редица нови и изключително полезни потребителски функции, които не са интегрирани в настолната версия. Например, в раздел „Ход на делото“ към всеки съдебен акт, наличен в „АПИС Практика“, може да бъде проследено пълното инстанционно движение на делото с всички постановени от съответната съдебна инстанция решения или определения.

Предоставеният свободен демонстрационен достъп е пълнофункционален и включва и други продукти на АПИС, които биха били от полза за потребителя.

Клиентите на десктоп продукти на АПИС, които желаят да получат достъп до уеб версията на информационните системи, могат да се свържат с обслужващия ги търговски представител или да пишат на e-mail: [email protected].