Партньорско участие на АПИС в есенното издание на eComerce Academy

05 октомври 2021

На 15-и и 16-и октомври eComerce, Academy ще проведе ежегодната есенна конференциия, насочена към актуални теми на електронната търговия, която ще се излъчва безплатно онлайн в реално време.

Интересът и партньорството на АПИС в провеждането на събитието са продиктувани от тенденцията на непрекъснато разширяване на онлайн търговията, свързана с прилагането на нови правила, както в рамките на нашата страна, така и в границите на Европейския съюз.

Акцентът, който АПИС ще постави пред аудиторията на eComerce Academy Conference 2021 са новите правила за облагане на електронната търговия в рамките на ЕС в новия информационен софтуерен продукт "ДДС Асистент за електронна търговия", разработен в сътрудничество на адвокатското съдружие „Ърнст и Янг“.

Повече информация за провеждането на eComerce Academy Conference 2021 вижте: тук.

Още новини

20 януари 2022

Пълен видео запис от уебинара по въпроси на международното частно право

С любезното съгласие на лектора - доц. Васил Пандов, АПИС предоставя до 31.01.2022 г. свободен достъп до пълния видео запис от проведения на 20 януари уебинар на тема „Актуални проблеми на международната компетентност по потребителски дела и по спорове относно международен въздушен превоз на пътници и багаж“.

18 януари 2022

АПИС ще излъчи на живо уебинара по въпроси на международното частно право

Уебинарът „Актуални проблеми на международната компетентност по потребителски дела и по спорове относно международен въздушен превоз на пътници и багаж“ ще се излъчва на живо в You Tube канала на АПИС на 20 януари 2022 г. от 14:00 ч.

10 януари 2022

АПИС организира уебинар по международно частно право

На 20 януари 2022 г. от 14:00 ч. ще се проведе уебинар на тема „Актуални проблеми на международната компетентност по потребителски дела и по спорове относно международен въздушен превоз на пътници и багаж“. Лектор ще бъде доц. д-р Васил Пандов от СУ „Св. Климент Охридски“.