Специална отстъпка от 33% за продукта АПИС Процедури по случай 33 години АПИС

04 януари 2022

През 2022 г. АПИС навършва Христова възраст. По случай 33-ата годишнината от основаването на компанията само сега, до 31 януари, можете да закупите продукта АПИС Процедури с 33% отстъпка!

В АПИС Процедури ще намерите най-новия, 26-ти по ред, тематичен модул „Семейно право – специфични и международни аспекти“. Темите в модула открояват правни решения, дошли от съдебната практика, като споделено родителство, синдром на родителското отчуждение и др. Направен е преглед на най-често срещаните процедури при семейни правоотношения с международен елемент, като са посочени приложимите норми на правото на ЕС и международното право, съдебната практика на Съда на ЕС и Европейския съд по правата на човека, допълнителни източници на информация, приложими образци и бланки на документи и др. (вж. кратка презентация на АПИС Процедури и новия модул – тук).

Още новини

20 януари 2022

Пълен видео запис от уебинара по въпроси на международното частно право

С любезното съгласие на лектора - доц. Васил Пандов, АПИС предоставя до 31.01.2022 г. свободен достъп до пълния видео запис от проведения на 20 януари уебинар на тема „Актуални проблеми на международната компетентност по потребителски дела и по спорове относно международен въздушен превоз на пътници и багаж“.

18 януари 2022

АПИС ще излъчи на живо уебинара по въпроси на международното частно право

Уебинарът „Актуални проблеми на международната компетентност по потребителски дела и по спорове относно международен въздушен превоз на пътници и багаж“ ще се излъчва на живо в You Tube канала на АПИС на 20 януари 2022 г. от 14:00 ч.

10 януари 2022

АПИС организира уебинар по международно частно право

На 20 януари 2022 г. от 14:00 ч. ще се проведе уебинар на тема „Актуални проблеми на международната компетентност по потребителски дела и по спорове относно международен въздушен превоз на пътници и багаж“. Лектор ще бъде доц. д-р Васил Пандов от СУ „Св. Климент Охридски“.