Интеграция на фирмени данни чрез софтуерни решения от АПИС

31 март 2023

За всички организации, които търсят начини за интегриране на информация за лица и фирми в своите вътрешни системи, АПИС предлага удобно решение за достъп до такива данни в машинночетим вид чрез приложно-програмен интерфейс (API). По този начин значими данни относно субектите, вписани в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, лицата по ЗМИП, както и лицата с наложени международни санкции, могат да бъдат автоматично интегрирани във Вашите вътрешни информационни системи, за да можете да ги използвате за:

  • автоматично попълване във фактури, договори, формуляри;
  • управление на взаимоотношенията с клиентите, пазарни и маркетингови проучвания;
  • проверки за съответствие с регулационни и санкционни режими;
  • детайлни анализи за актуалното състояние на фирмите и връзките между лицата, анализи на кредитния и стопанския риск и др.

В стремежа си да отговори на нарасналите потребности на фирмите от обединяване на различни видове информация, АПИС предлага лесна интеграция на данните от своите продукти "АПИС Регистър +", "Лицата на властта" и "Санкционни списъци" в различни потребителски системи, като например системи за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM), системи за планиране на ресурсите на предприятието (ERP), счетоводни и ТРЗ програми, електронни магазини и др.

Ако желаете да научите повече за тези възможности за интеграция и да ги изпробвате в реални условия, моля регистрирайте се ТУК и наш представител ще се свърже с Вас, за да ви даде подробна информация.

 

Още новини

30 май 2023

Представяне на най-новия продукт на АПИС: Имотни справки

Представяне най-новото софтуерно приложение, разработено от екипа на "АПИС" - "Имотни справки" – незаменим помощник при анализ на недвижими имоти и на кредитоспособността на техните собственици

26 май 2023

Уебинар с участието на АПИС: Дигитални платежни услуги за бизнеса

Paysera, заедно с партньорите си от АПИС и iFaktura организира безплатен уебинар през платформата ZOOM на 31 май от 15:00 ч.

25 май 2023

Европейската заповед за арест във фокуса на проекта FACILEX

С Решение по дело C-648/20 PPU Съдът на ЕС постанови, че България не е изпълнила изискванията за ефективна съдебна защита на лицата, срещу които е издадена Европейска заповед за арест. Актуалните въпроси, засягащи издаването и изпълнението на Европейска заповед за арест от държавите - членки на ЕС, са предмет на изследване в европейския проект FACILEX, в който участва и АПИС.